Sunday, June 27, 2010

Tuntut Ilmu Hari Ahad......






hari ni ialah hari ahad. Hari yang biasanya menggembirakan kanak-kanak kecil kerana ibubapa mereka bakal membawa mereka "berjalan-jalan" tak kiralah pergi naik Genting ke , tengok wayangke atau g balik kampung. Huhuhu best nyer. Tapi penulis terpaksa berkorban masa untuk belajar di SpaceUtm. Yep! penulis masih menuntut di sini untuk "upgrade" diploma kepada Degree....hehe jangan jeles. Banyak masa bersama rakan-rakan terpaksa penulis korbankan, kawan rapatku sendiri telah mula mengembangkan sayap bertemu rakan baru dan mencuba aktiviti baru, dasyat ma!. Mana taknyer, pergi "climbing", "Diving" at Pangkor and Tioman dan main "Paintball" ahhhhhhhhhhhhhh!. Macam mana nak buat yer....hanya ucapan maaf yang dapat diucapkan kepada rakan-rakan yang ada mengajak dan menjemput dan mahupun mengharapkan penulis datang..... Setiap individu memang kena buat pengorbanan. penulis cuba buat terbaik. Untuk Kelas hari ini penulis kena buat Public Speaking..Pensyarah penulis dah mula marah-marah sebab banyak pelajarnya 'membaca' daripada membuat ucapan, terkejut penulis nasib baik aku start awal..hehe siap kena puji lagi tau. Ops! sebelum terlupa ...Dalam bahasa Inggeris!! wish me luck ok......Not to late for me to saya GOOD MORNING EVERYONE